loading

resultaat
Dit heeft geresulteerd in een aantrekkelijk vormgegeven document waarin door gebruik van infographics en andere leeshulpen de essentie van de onderneming helder over het voetlicht komt. De navigatiebalk in de clickable pdf helpt lezers snel het verslag te doorgronden.

klant_takeaway
Just EatTakeaway.com is een leidend internationaal online platform voor maaltijdbestelling en bezorging, actief in 24 landen. De focus ligt op het efficiënt verbinden van de vraag van consumenten en het aanbod van restaurants. De onderneming heeft de afgelopen jaren een stormachtige groei doorgemaakt.

uitdaging
Vanaf de beursgang in 2016 tot nu ontwikkelt Domani het jaarverslag voor Just Eat Takeaway.com. De dynamiek van de onderneming zorgt jaarlijks voor nieuwe uitdagingen. We werken intensief samen om nieuwe inzichten, andere werkmethoden, online mogelijkheden en inhoudelijke verbeteringen in het jaarverslag tot stand te brengen.

uitdaging
Het jaarverslag 2020 is tot standgekomen met Sturnis365. Deze tool zorgt ervoor dat de door Just Eat Takeaway.com aangeleverde bestanden eenvoudig te koppelen zijn aan onze systemen waardoor snelheid en efficiëntie hand in hand gaan.