loading

klant_intertrust
Intertrust Group is een wereldwijde aanbieder van hoogwaardige tech-gedreven corporate fund services en oplossingen en speelt een leidende rol in de industrie. Er werken ruim 4.000 legal, financial en support professionals, vanuit meer dan 40 kantoren in 30 landen. Met deze lokale experts begeleiden zij cliënten bij de juridische en financiële aspecten van het internationaal zakendoen.

uitdaging
Intertrust maakt het jaarverslag met behulp van Tangelo. Hiermee kunnen bedrijven onder andere zelf de content samenstellen, de jaarrekening in excel uploaden en wijzigingen aanbrengen. Ondanks de daarmee samenhangende standaardisatie, zocht Intertrust ondersteuning bij de realisatie van het project.

uitdaging
Vertaling van de nieuwe huisstijl naar het jaarverslag, boden we ondersteuning bij de totstandkoming van het jaarverslag en was er stringent projectmanagement van het gehele proces inclusief de contacten met Tangelo.

resultaat
Dit heeft geresulteerd in een aantrekkelijk vormgegeven document waarin door gebruik van infographics en andere leeshulpen de essentie van de onderneming helder over het voetlicht komt. De navigatiebalk in de clickable pdf helpt lezers snel het verslag te doorgronden.