loading

resultaat
Met behulp van een heldere structuur en een nieuwe vormgeving krijgt de lezer een goed beeld van het unieke karakter van Fugro. Voor een snelle blik op de belangrijkste ontwikkelingen, geeft de inleidende webpage, waar alle highlights van het jaar in vogelvlucht de revue passeren, voldoende informatie.

klant_fugro
Fugro is ’s werelds leidende geodataspecialist. Zij verzamelen en analyseren uitgebreide informatie over de aarde en alles wat de mens daarop heeft gebouwd. Door geïntegreerde gegevensinwinning, analyse en advies worden inzichten uit geodata ontsloten om klanten te helpen bij het ontwerpen, bouwen en exploiteren van hun assets op een veilige, duurzame en efficiënte manier.

uitdaging
Ontwerp een jaarverslag dat goed past bij de aangepaste communicatiestrategie. Fugro wil zo laagdrempelig mogelijk uitleggen wat ze doen. Maar het werk is nu eenmaal zeer specialistisch en niet makkelijk in woorden te vangen.

uitdaging
Het jaarverslag is een communicatieve kans. De vormgeving van het verslag is modern, toegankelijk en overzichtelijk. Met behulp van Infographics, iconen, beelden en thema’s worden de kernactiviteiten en de resultaten ‘verbeeld’.