loading

wijzijn_page

WIE ZIJN WIJ?
Domani is een dynamisch fullservicebureau, gespecialiseerd in het adviseren over en het ontwikkelen van jaarverslagen, duurzaamheidsverslagen en jaarmagazines, inclusief het intensief begeleiden van het totstandkomingsproces. Met een flexibel team van professionals en partners denken wij met onze opdrachtgevers mee en werken samen met en voor hen aan een zorgeloos proces. Wij werken vanuit de overtuiging dat onze persoonlijke, klantgerichte, pragmatische 24/7 aanpak werkt.

WAT DOEN WIJ?
Wij ontwikkelen jaarverslagen die recht doen aan de identiteit en uitstraling van de onderneming en daadwerkelijk een bijdrage leveren aan de corporate communicatiedoelstellingen, zowel inhoudelijk als qua vorm.

HOE WERKEN WIJ?
We denken met u mee en werken samen met en voor u aan een zorgeloos jaarverslagproces. We beginnen bij het begin: door goed naar u te luisteren en samen met u te bepalen hoe u wilt samenwerken, waar u behoefte aan heeft en wanneer. We kiezen samen met u, de bij uw organisatie best passende werkwijze, waarbij efficiency, accuratesse en ontzorgen de kernbegrippen zijn.


wijzijn_pagesamen

Passie voor jaarverslagen is wat ons drijft. Ziet u er tegen op? Zoekt u ‘ontzorging’ zodat u er minder tijd aan kwijt bent? Wij kunnen u helpen! Dat begint al met onze Focus. Elk jaar geven wij met de Focus onze kijk op jaarverslaggeving. U leest hierin over de laatste ontwikkelingen zoals de stand van zaken rondom integrated reporting, de beproevingen die MVO met zich meebrengt, hoe je een succesvolle stakeholderdialoog kunt organiseren, hoe zit het met de SDGs en nog veel meer.

download