loading

Domani & TD Cascade gaan samen verder

Domani gaat samen verder met TD Cascade, onderdeel van Total Design Amsterdam.

In 2012 zijn we met een klein maar zeer gedreven team enthousiaste mensen Domani gestart. Afgelopen decennium zijn we uitgegroeid tot een stevige, solide onderneming en maken wij een groot aantal jaarverslagen voor beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde ondernemingen. Onze drive is om samen met onze opdrachtgevers te komen tot een zo vlekkeloos mogelijk jaarverslag-proces. Wij werken vanuit de overtuiging dat onze persoonlijke, klantgerichte, pragmatische 24/7 aanpak werkt en dit doen we nog altijd met ontzettend veel plezier.

Maar er is in de wereld ook veel veranderd afgelopen jaren en om die reden waren we al langer op zoek naar een sterke partner die samen met ons die veranderingen vorm kan geven. We zijn dan ook erg trots om dat we samen zijn gegaan. Met de aanvulling van de expertise van TD Cascade en de disciplines waar Total Design sterk in is geworden, zoals branding, content marketing en digitale technologie, ontstaat er een combinatie van kennis en kwaliteiten waardoor we gezamenlijk antwoord kunnen geven op de vraagstukken en uitdagingen die voor ons liggen.

Voor het team van Domani zal er niet zoveel veranderen, behalve een ander kantooradres. We hopen door de ondersteuning van het grotere geheel nog vele jaren samen met onze zeer gewaardeerde opdrachtgevers op de vertrouwde Domani-manier mooie jaarverslagen te maken waarbij de drive om het samen goed te doen ons blijft voortstuwen.

Den Haag, 11 mei 2022
Annemarie van Rijn