loading

resultaat
Een gestroomlijnd productieproces en een opvallende jaarverslag waarin ook de iconische bouwprojecten een mooie plek kregen. De navigatiebalk in de clickable pdf leidt de lezer snel door het document.

klant_tbiholdings
TBI is een concern dat de leefomgeving op duurzame wijze bouwt, vernieuwt, inricht en onderhoudt. TBI kenmerkt zich door een wendbare (netwerk)organisatie. Met negentien zelfstandige dochterondernemingen wordt marktgeoriënteerd samengewerkt binnen de segmenten Techniek, Bouw & Ontwikkeling en Infra.

uitdaging
TBI wilde het jaarverslag verder professionaliseren, zowel inhoudelijk als qua vorm. Op basis van een uitgebreide inventarisatie van wensen en eisen, hebben we een aansprekend ontwerp gemaakt dat geschikt was voor zowel de online als de papieren versie. Daarnaast is een integrale inhoudelijke structuur ontwikkeld, inclusief een waardecreatiemodel.

uitdaging
Op basis van onze langjarige ervaring konden we TBI ontzorgen gedurende het hele proces door in- en extern projectmanagement, vormgeving en productie, tekstschrijven, fotografie, advies en ten slotte publicatie van zowel het jaarverslag als het persbericht.