loading

resultaat
Een professioneel verslag, zonder dat het disproportioneel duur is. Het formaat is liggend A4 geworden zodat het online prettig leest. De navigatiebalk in de clickable pdf leidt de lezer snel door het document.

klant
klant_signify
Signify, voorheen Philips Lighting, is wereldleider in connected LED verlichtingsproducten, systemen en services. Met hun innovaties ontsluiten ze het buitengewone potentieel van licht om de kwaliteit van het leven van mensen te verbeteren en te werken aan een duurzame toekomst.

uitdaging
De nieuwe huisstijl van Signify moest worden doorgevoerd in het jaarverslag. Samen met het huisstijlbureau en de designafdeling van Signify is in oktober begonnen met de blauwdruk en vervolgens is een geheel nieuw ontwerp gemaakt.

oplossing
Het kernteam bestond uit 6 mensen met elk verantwoordelijkheid voor een deel van het verslag. Wij hebben als verlengstuk van het team de vormgeving ontwikkeld en uitgevoerd. Kijkend naar de doelgroep is bewust gekozen voor eenvoud en een heldere structuur. Door voortschrijdend inzicht veranderden de deadlines een paar keer; daar zijn we flexibel en oplossingsgericht mee omgegaan.