loading

resultaat
Een mooi vormgegeven jaarverslag en een goede samenwerking tussen de interne mensen en onze medewerkers waarbij ieder zijn eigen rol goed kon vervullen. Een win-win situatie voor alle betrokken partijen.

klant_intertrust
Intertrust is een wereldwijde aanbieder van trust, fund en corporate services en speelt een leidende rol in de industrie. Er werken ruim 2.500 legal, financial en support professionals, vanuit meer dan 40 kantoren in 29 landen. Met deze lokale experts begeleiden zij cliënten bij de juridische en financiële aspecten van het internationaal zakendoen.

uitdaging
Intertrust maakte het jaarverslag met behulp van het softwareplatform Tangelo. Hiermee kunnen bedrijven onder andere zelf de content samenstellen, de jaarrekening in excel uploaden en wijzigingen aanbrengen. Ondanks de daarmee samenhangende standaardisatie, wilde Intertrust toch graag een dynamische vormgeving en zocht ook ondersteuning bij het projectmanagement..

uitdaging
Een dynamische, moderne vormgeving en anderzijds stringent projectmanagement van het gehele proces inclusief de contacten met Tangelo.