loading

resultaat
Na een uitgebreide briefing, nam onze ervaren projectcoördinator de touwtjes in handen en zorgde ervoor dat alle betrokkenen wisten wanneer er wat van hen verwacht werd. Regelmatig overleg, handige schrijfhulpen, ondersteuning waar nodig en heldere communicatie over deadlines, resulteerden in een gestroomlijnd proces.
Op basis van het ontwerp van het huisstijlbureau, ontwikkelden we een fris, modern jaarverslag. De clickable pdf is te vinden op de website. Er zijn ook gedrukte exemplaren beschikbaar.

klant_hvc
HVC is een duurzaam energie- en afvalbedrijf van 44 gemeenten en 6 waterschappen met als kerntaken: aandeelhoudende gemeenten en waterschappen als partner ondersteunen bij de transitie ‘Van Gas Los’ en de verduurzaming van het afvalbeheer.

uitdaging
Bij HVC was sprake van twee uitdagingen. Door zwangerschapsverlof was er behoefte aan een projectcoördinator voor het jaarverslagproces. De tweede uitdaging was een nieuwe huisstijl, die nog in ontwikkeling was.

uitdaging
Een frisse, kleurrijke vormgeving met onder andere een in een oogopslag hoofdstuk vol verhelderende infographics, visuals en pictogrammen. Het magazine biedt lezers interessante artikelen en voorbeelden van hergebruik en energie uit duurzame bronnen.