loading

resultaat
Met behulp van een heldere structuur en aangepaste vormgeving van de hoofdstukken profiel en strategie krijgt de lezer een goed beeld van het unieke karakter en de plannen van Fugro. Ook de overall vormgeving heeft een upgrade gehad. Voor een snelle blik op de belangrijkste ontwikkelingen, geeft de inleidende webpage voldoende informatie.

klant_fugro
Fugro is ’s werelds leidende geodataspecialist. Zij verzamelen en analyseren uitgebreide informatie over de aarde en alles wat de mens daarop heeft gebouwd. Door geïntegreerde gegevensinwinning, analyse en advies worden inzichten uit geodata ontsloten om klanten te helpen bij het ontwerpen, bouwen en exploiteren van hun assets op een veilige, duurzame en efficiënte manier.

uitdaging
In november 2018 werd de nieuwe ‘Path to Profitable Growth’ strategie gelanceerd. Uitdaging was de activiteiten en strategie in het jaarverslag 2018 helder over het voetlicht te brengen, ondanks de complexiteit.

uitdaging
Het jaarverslag is een communicatieve kans. De vormgeving van het verslag is moderner, toegankelijker en overzichtelijker geworden. Met behulp van Infographics, iconen, beelden en thema’s worden de kernactiviteiten en de resultaten ‘verbeeld’.