loading

resultaat
Een professioneel verslag, zonder dat het disproportioneel duur is. De interactieve PDF helpt stakeholders eenvoudig te vinden wat ze willen weten. www.signify.com

klant
klant_signify
Signify, voorheen Philips Lighting, is wereldleider in connected LED verlichtingsproducten, systemen en services. Met hun innovaties ontsluiten ze het buitengewone potentieel van licht om de kwaliteit van het leven van mensen te verbeteren en te werken aan een duurzame toekomst.

uitdaging
Philips Lighting kreeg in 2016 een eigen beursnotering. De meeste leden van het jaarverslagteam maakten voor het eerst een jaarverslag. Dat jaarverslag moest in grote lijnen nog wel de vormgeving van Royal Philips volgen, maar ook de eigenheid van Philips Lighting uitstralen én niet te duur zijn.

oplossing
Het kernteam bestond uit 6 mensen met elk verantwoordelijkheid voor een deel van het verslag. Wij hebben als verlengstuk van het team de vormgeving ontwikkeld en uitgevoerd. Kijkend naar de doelgroep is bewust gekozen voor eenvoud en een heldere structuur. Door voortschrijdend inzicht veranderden de deadlines een paar keer; daar zijn we flexibel en oplossingsgericht mee omgegaan.